Transfer

Transfer till och från Koh Lanta

Efter en lång resa kan det vara skönt att slippa bekymra sig om taxi, bussar och båt för att ta sig den sista biten fram till boendet på Lanta eller andra ställen.

Bokar ni transfer genom oss står en chaufför och väntar på er med en skylt med ert namn och ni får ni en egen minibuss med AC och säkerhetsbälten. Ni kan vara upp till 8 personer i en minibuss, men vi rekommenderar max 6 personer med packning. Vi har även barnstolar och bälteskuddar om så önskas.

Det är en kort bilfärja på vägen, den tar ca 20 min och ni behöver inte stiga ur bilen. Färjorna kör i skytteltrafik mellan kl. 06.00 – 22.00. Senaste ankomsttid för att vara säker på att hinna fram är för Phuket kl. 17.00 och för Krabi gäller kl. 20.30.

Det går även att boka våra transferbussar för andra ställen än flygplatserna, vi kör bl a till Koh Samui, Hua Hin och Bangkok.

Pris:
Resa från eller till Krabi flygplats kostar 3.000 THB per resa. Resa från eller till Phuket flygplats kostar 5 000 THB per resa.Transfer betalas vid slutbetalningen av boendet alternativt kontant till Jojolantarepresentant vid incheckningen.

 

Fyll i nedanstående formulär, så skickas er bokning automatiskt till Jojo Lanta Rental som kommer att ombesörja transfern.
(Notera att ni kommer att erhålla ett mail till den angivna e-postadressen om er förfrågan har registrerats)

Kommentarer eller frågor är välkomna.

Fält med * är obligatoriska.