Övrigt

Restauranger i närheten av våra boenden på Koh Lanta

Bokar du boende via oss försöker vi alltid ge dig de bästa tipsen på bra restauranger. Det finns ett stort utbud av restauranger och mindre matställen på Koh Lanta, både thaiändska och internationella. De flesta ligger i anslutning till de större stränderna, i Saladan och i Lanta Old Town.

Hyr du en villa eller lägenhet av oss har du gångavstånd till många restauranger, både längs med stranden och huvudvägen.

Några av våra personliga favoriter är Cozy Guesthouse som bl.a serverar rökta rätter, hemgjord glass och craftbeer, du finner dem nära 7/Eleven vid Long Beach.

Kindee ligger nära Dr Salarin vid Long Beach och serverar thaifusion mat.

Coconut grove hittar du vid Coconut bay strax innan Klong Nin, här serveras västerländsk mat med utsikt över Andaman sea.

Sawasdee är ett populärt ställe för barnfamiljer, det ligger mittemot nedfarten till Southern Lanta där vi har vårt största utbud av villor och lägenheter, här serveras thailändsk mat.

Hyr du ett hus av oss på Long Beach går du till Tathata på ett par minuter. Tathata är ett familjeägt ställe längs med huvudvägen vid slutet av Long Beach, här kan du välja mellan thailändsk mat och pizza.

Fat turtle ligger på perfekt strandläge strax intill strax intill Malee Beach, på matsedeln hittar du både smårätter och huvudrätter.

Färsk fisk och skaldjur äter man bäst på någon av restaurangerna i Saladan, thailändarnas favorit är Lanta Seafood. Hyr du vårt charmiga beachhouse har du gångavstånd till alla restauranger i Saladan.

Marknader

Matmarknaden hittar du på olika ställen beroende på vilken veckodag det är.

Måndag: Strax intill Slow Down vid Klong Dao beach

Tisdag: Klong Nin beach

Ondag: Vid brofästet i Saladan

Torsdag: Längs med huvudvägen, nära Animalfare vid Relax bay

Fredag: Klong Nin

Lördag: Strax innan Saladan

Söndag: Old town 6.00-11.00.