Strandinfo

Hyra privat lägenhet som boende på Koh Lanta

Jojo Lanta Rental har en mängd lägenheter i modern stil som kan bli ditt boende under vistelsen på Koh Lanta. Våra lägenheter är belägna på Klong Daostranden, närmare bestämt på Southern Lanta Resorts område. Southern Lanta är ett av de populäraste hotellområdena på ön, och här finns ett privat område med villor och lägenheter väl avskilt från hotellets bungalows. Från boendet i lägenheterna har du närhet till det mesta, de svenska skolorna ligger ett stenkast från boendet, ni tar er snabbt in till Saladan med tillgång till allt som öns huvudort har att erbjuda. Kanske viktigast av allt, ni har några minuters promenad från ert boende till du är mitt på den långgrunda Klong Daostranden.

Lägenheterna är fräscha och moderna, centralt belägna i ett trevåningshus. Varje lägenhet har en rymlig balkong som lätt blir till ett extra vardagsrum. Samtliga lägenheter i huset är privatägda och gör att stämningen blir avslappnad och lugn, lägenheterna är ombonade och välskötta samt inredda och anpassade för ett behagligt liv på Koh Lanta.

Lägenheterna passar som boende både för familjer och par som vill njuta av det vackra Thailand. Som tidigare sagts är det nära till allt från Southern Lanta och lätt att ta sig andra stränder och mycket enkelt att komma till båtar som kan ta er runt i den härliga övärlden runt Koh Lanta. Således är detta boende ett perfekt alternativ för en aktiv semester. Den lugna och trygga miljön i anslutning till boendet gör även att många av våra gäster återkommer och hyr lägenhet igen eftersom barnen har lätt att träffa kamrater, har nära till skolan om det är aktuellt under vistelsen och de skapar en aktiv fritid genom utomhuslek, bad och sport i närområdet. Det finns en gemensam pool på området som kan användas av hyresgästerna i lägenheterna. Alldeles runt hörnet  från boendet ligger ett av Koh Lantas bästa yogacenter, på hotellområdet finns två tennisbanor, tvärs över gatan finns ett relativt nystartat thaiboxningsgym och hela Klong Daos dignande utbud av restauranger väntar på er att om ni väljer vårt boende i lägenhetsform.

Hyr ni ett hus eller annan bostad på Koh Lanta och kanske är longstays? Då är det ju vanligt med nära och kära som kommer på besök under en period. Våra lägenheter kan vara utmärkta som ett alternativ för boende till sådana besökare.

Många trivs så bra med sitt boende i Southern Lantas lägenheter att de återvänder år efter år till Koh Lanta, och det går att höra några Koh Lantaveteraner berätta i en podd hur det funkar att bo i en hyrd lägenhet och de delar även med sig av lite trevliga tips om saker att tänka på och aktiviteter att göra på ön: https://kohlantapodden.podbean.com/e/koh-lantapodden-avsnitt-20-veteranerna-anna-linus/

De boenden som kan hyras vi Jojo Lanta Rental i Southern Lantas lägenhetscondo är ordentligt utrustade för att göra det bekvämt att bo där. Wifi och AC är självklarheter i lägenheterna och alla boenden har ett kök som gör det enkelt att njuta av de thailändska smakerna ni hittar på den lokala marknaden. Huset som lägenheterna ligger i är ett stort trevåningshus så ett av valen du behöver göra är att bestämma dig vilken våning du vill ha ditt boende på, annars är skillnaden hårfin mellan de olika lägenheterna.

Reser du ensam eller är ni ett par som vill umgås en del med andra svenska turister är våra lägenheter ett bra boende för er eftersom det är enkelt att få kontakt med andra gäster. Således kan du lätt hitta middagssällskap, träningskamrater eller enkelt hitta någon att slå följe med på strandpromenaderna längs Klong Dao.

Många som besöker Koh Lanta älskar den enkla och okomplicerade livsstilen som kan avnjutas här, och ett boende i våra lägenheter underlättar och stöttar det valet av vardag. Vistelse på Koh Lanta betyder ofta att vardagens måsten byts ut mot njutning, aktiviteter eller avslappning och från våra lägenheter på Southern Lanta har gästerna en utmärkt basstation för alla ovan nämnda saker.

Det finns flera fördelar att lägenheterna är en del av Southern Lanta Resorts område, dels vet alla serviceinrättningar som tvätteri, taxichaufförer och matleverantörer var ditt boende ligger när du uppger adressen, resorten har god kunskap och lätt att fixa tjänster åt er samt vår personal är lättillgänglig då vi hyr ut många hus och lägenheter på detta område.

Boendets läge är som sagt utmärkt för de allra flesta som valt att byta det svenska klimatet mot ett tropiskt Thailand, och personligen är det svårt att hitta något mer underbart än att ta den korta promenaden ner till stranden, ställa sig med bara ben i vattenbrynet, låta vattnet svalka vaderna och spana ut mot horisonten där en blodröd sol sakta sjunker ner i havet.

Har ni några frågor om boende i lägenheterna på Southern Lanta gör ni enklast i att skicka iväg ett e-mail till: info@jojolantarental.com

Klicka här