Strandinfo

Hyra hus med egen pool på Koh Lanta

En semester i Thailand med ett boende som har en egen privat pool, låter det lockande? När du hyr ett hus av Jojo Lanta Rental på Koh Lanta finns det mängder av villor som har  egen privat pool. Det finne en uppsjö med boenden som har pooler i olika varianter och stilar, så du kan lätt hitta ett hus med en pool som är skräddarsydd för din familj.

Exklusiva villor med moderna simbassänger

I vårt utbud av hus med pool kan du hitta allt från mindre pooler med kakel av balisten till stora pooler där du kan klara av morgonträningen genom att simma valfritt antal längder i simbassängen. Det finns pooler som är barnvänliga och även lyxiga infinitypooler med utsikt över det härligt blå Andamanhavet är tillgängliga. Fördelarna med att ha en egen pool är svåra att överskatta, allt från att börja dagen med ett härligt morgondopp till att ta ett skönt kvällsdopp efter besöket på någon av de mysiga restaurangerna nära boendet. Det är lätt att tänka att det kanske inte är nödvändigt att ha en egen pool under semestern, och det funkar självklart utmärkt också eftersom det är på de härliga stränderna på Koh Lanta som man kan känna stranden mellan tårna och få paradiskänslan i magen när man dyker ned i det salta havsvattnet. Däremot kan vi skriva under på att det inte finns mycket skönare att svalka sig i poolen vid sitt boende efter att man kommit hem från någon utflykt, eller vad går upp emot att ta igen sig i poolen efter en promenad eller löprunda på stranden?

Med ett boende med egen pool kan du också njuta fullt ut på hemmaplan och slappna av utan några störningsmoment. Det kan vara allt från solbadande på poolkanten till dopp med solnedgången som  panoramabild, och varför inte med en parasolldrink inom armlängds avstånd! Poolen kan ju även vara den bästa lekplatsen för dina barn, med en privat pool vid huset kan de flesta barn sysselsätta sig nästan hur länge som helst och glada barnskratt får ju allas hjärtan att smälta.

Myshetsfaktorn på huset höjs även rejält med en egen pool, en hemmakväll med barbecue får en helt annan stuns när grillen står på terrassen bredvid en härlig bassäng. När mörkret har lagt sig och poolbelysningen gått igång är det få saker som ser så inbjudande ut som husets egen badbalja.

När du hyr ett boende av Jojo Lanta Rental ingår ju veckostädning i priset, och har du en poolvilla kommer utbildad personal och sköter om husets swimmingpool. Du kan således lugnt koppla av och inte vara orolig att din värdefulla semestertid kommer spenderas på att håva upp nedblåsta löv som hamnat i poolen!

Vad behöver jag tänka på när jag väljer vilken villa med pool som jag vill ha som semesterboende? Bilderna på vår hemsida talar ju mycket för sig själva, och smaken om vilka hus som har den bästa poolen är som den berömda baken, delad. Tänk igenom hur stort ert sällskap är, hur ni tror ni kommer använda poolen och våga lita på er magkänsla. Behöver poolen vara särskilt anpassad för mina små barn, vill jag ha en pool där solens strålar kan värma mig när jag glider runt på en luftmadrass eller är det viktigt att husets poolområde är rejält insynsskyddat? Det är några av de saker som kan avgöra vilket hus ni ska välja, men som med alla andra frågetecken om er kommande vistelse på Koh Lanta kan ni alltid höra av er till info@jojolantarental.com och ställa frågor. Vi kan självklart guida er om de olika poolerna om inte ni hittar den informationen om boendet själva på vår hemsida.

Sök gärna bland våra exklusiva boenden på Koh Lanta.

Det kan verka som överkurs att vara noga med en grundlig analys av vilken pool ni önskar, men det är en sak som inte bör underskattas vid val av boende, då det tropiska klimatet i Thailand gör att man nästan ständigt går och längtar efter att kyla av sig med ett dopp. En härlig pool som hela familjen trivs med och gillar kommer höja betyget på semestern rejält. Det kan tyckas vara en onödig kostnad och överflöd att välja ett hus med pool när det finns obegränsat med vackra stränder och härliga badmiljöer alldeles i närheten av alla våra boenden, men poolvillorna ger en extra dimension till boendet samt ger familjen en ytterligare dos av valfrihet och skön känsla av lyx.

Kort och gott, om du väljer uthyrningsföretaget Jojo Lanta Rental kommer vi kunna hitta ett boende som passar just dig och ditt ressällskap. Det finns något för alla på Koh Lanta och det är för den fantastiska miljön, våra härliga boenden och den personliga servicen som vi får så många gäster som återkommer år efter år. Utbudet är brett och det är svårt att inte trivas på Koh Lanta, och satsar du på ett hus med pool ökar dina chanser att drömsemestern blir din och ni har berikat livet med minne som etsar sig kvar i evighet.

Klicka här för att söka bland våra hus och boenden på Koh Lanta.