Strandinfo

Hyr ett exklusivt boende på Koh Lanta

Jojo Lanta Rental har boende som passar alla turister som kommer till det vackra Koh Lanta och här tänkte vi beskriva våra tankar om våra mest exklusiva hus. När vi tänker exklusiva hus på Koh Lanta är det designade villor med unikt läge som är svårt att matcha någon annanstans i Thailand. Husen är stora och rymliga, och samtliga har minst åtta bäddar så det är enkelt att gå samman ett gäng eller två familjer och dela på ett sådant boende. Varje exklusiv villa har en pool som är specialanpassad för just det boendet, och här pratar vi om en bred variation av swimmingpooler som finns tillgängliga i vårt utbud.

Drömhus på Klong Kong Hill

Vi börjar med ett par hus som ligger vid Klong Kongstranden längs västra sidan av Koh Lanta. Klong Kong är en mysig strand som ligger någon mil söderut från bron som binder ihop de båda Koh Lantaöarna, Lanta Noi och Lanta Yai. Längs stranden är det mesta thaistyle, med en lugn och avslappnad stil och mysiga restauranger som ofta är familjedrivna. Våra lyxiga boenden ligger på bergssidan, högst upp på en vackert grön kulle. Utsikten från dessa villor är magnifik och poolområdena är skyddade från insyn så det känns som om man är helt ensam i ett tropiskt paradis när man ligger i poolen vid dessa boenden. Bägge husen har fyra sovrum och från tre av dem kliver ni direkt ut och står vid poolen, snabbare sätt att komma till morgondoppet är svårslaget. Lägg till att villorna har stora trädgårdar varav det ena huset har en privat boulebana. Båda villorna har två plan, alla rum har eget badrum och på övervåningen finns en fantastisk balkong som är utmärkt att beskåda solnedgången ifrån. Terrassen på övre våningen är även perfekt för att njuta av de varma kvällarna och se ut över de mörka Andamanhavet som bitvis lyses upp av fiskebåtarnas lanternor. Genom att bo på Klong Kong Hill kommer ni ifrån de vanligaste turiststråken, bor i en lugn och avslappnad miljö, kan insupa thailändska atmosfären men ges ändå möjlighet att lätt ta er till samtliga platser på Koh Lanta på kort tid.

Lyxboende på Long Beach

Ett av de mest fashionabla villaområdena på Koh Lanta heter Malee Beach och ligger på södra delen av Long Beach. Long Beach kan även benämnas Phra Ae Beach, så bli inte förvirrade av att höra olika namn. Jojo Lanta Rental hyr förstås ut hus på Malee Beach, och dessa villor är hus i absoluta toppklass! Några av våra boenden på Malee Beach är riktigt exklusiva villor med plats för minst åtta personer och alla har läckra pooler. Tvåplanshusen med beachfrontläge är en magisk sensation att uppleva under semestern, antingen genom att ligga i poolen och glida runt med hela oceanen framför sig på en armlängds avstånd eller om du gillar att njuta av solnedgången så ligger dessa hus på första parkett. Vi finner det nästintill omöjligt att hitta liknande lägen på boende någonstans på ön om man ska bo i en egen villa, och lägg därtill att du har en stor privat pool så förstår ni att det är ett svårslaget läge. På området hyr vi även ut två rymliga trevåningshus med tio respektive tolv sängplatser. Dessa boenden har förstås en underbar utsikt då de är högre än övrig bebyggelse på Long Beach, faktum är att det inte har varit tillåtet att bygga högre fristående hus på ön än dessa objekt som finns i Jojo Lanta Rentals utbud. Bägge dessa stora villor har härliga poolområden som är väl skyddade från insikt och gott om utrymmen att umgås på villornas terrass eller i något av allrummen. Lägg därtill att ägarna av dessa både hus har satsat på utemiljön så trädgården är smakfull, lummig och fylld med prunkande grönska.

Området Malee Beach ligger ju på Long Beach och det är svårt att beskriva Long Beach på några få korta meningar, men rätt och slätt går det väl att säga att det mesta finns på Long Beach. Stranden har gott om restauranger med både västerländska och thailändska rätter av högsta klass, flera barer är belägna på norra delen av stranden och några av Koh Lantas bästa träningslokaler finns längs huvudvägen som passerar Phra Ae.
Här kan du hitta våra boende på Long Beach.

Drömmer du om en fantastisk semester och ett boende som är så imponerande att du tror det är en fantasi, så tipsar vi dig att titta närmare på våra exklusiva hus. Det är verkligen villor som är speciella, både deras geografiska läge och utformningen och designen av villorna. Många av våra gäster har under åren häpnats av miljöerna vi erbjuder och känslan av att ha en lyxig villa för sig har inneburit en helt annan upplevelse än att bo på ett storslaget hotell. Den härliga komforten och den höga trivselfaktorn som kunderna bjuds på i våra boenden gör att många gäster kommer tillbaka år efter år och börjar betrakta vissa hus som sina egna semesterhem.

Klicka här för att söka bland våra hus och boenden på Koh Lanta.